Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi, 2021-2022 Akademik Yılı Güz dönemi ilk mezuniyet töreni kutlamasını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladı.

Mezuniyet töreninde davetli olarak Parlamento Meclisi Üyesi Sn.  Serhat AKPINAR ve YÖDAK Üyesi Sn. Prof. Dr. Okan Veli ŞAFAKLI katılım sağlamışlardır.

İlk mezuniyet olmasının büyük mutluluk ve gurur verdiği bu günde, günün önem ve anlamının, paylaşılmasının tarifsiz duygular içerdiğini, heyecanın da dorukta olduğunu belirten  Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remziye TERKAN akademik ve idari kadroya teşekkürlerini iletirken mezunların aileleri ve yakınlarını da gönülden tebrik ettiğini ifade etti. Ardından konuşmasını gerçekleştiren Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Ertan BİRİNCİ ve Parlamento Meclis Üyesi Sn.  Serhat AKPINAR mezuniyetle ilgili konuşmalarını dile getirirken bu anlamlı ve büyük günün gelecek yarınlar için bir kıvılcım olduğu düşüncesinde birleşerek duygu ve düşüncelerini ortaya koyan  konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi 2021-2022 akademik yılı güz dönemi ilk 3 mezununu vererek böylesi unutulmaz anı tarihe yazmıştır.

Okul birincisi ve Adalet Önlisans bölüm birincisi Dr. Cemre KAHYA’ ya Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sn. Ertan BİRİNCİ, Adalet Önlisans bölüm ikincisi Adil Yalçın UÇAR ve okulumuzun ilk öğrencisi  olan Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık fakültesinden Sabira ARAPSOY ’a Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remziye TERKAN tarafından diplomaları ve ödülleri takdim edilmiştir.

Ardından tüm değerli akademisyen ve mezun öğrencilerin sahneye çıkıp Onuncu Yıl Marşını söylemesi ve sonrasında kep atması ile mezuniyet kutlama töreni  sona ermiştir.