“Çocuk Hakları Çalıştayı” nda Üniversitemizi temsilen Rektör Prof. Dr. Remziye Terkan ve Eğitim koordinatörü Zeynep Nezaket Köksal katılım gösterdiler

KKTC Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen Tangül Çağıner Vakfı ve DAÜ işbirliği ile gerçekleşen “Çocuk Hakları Çalıştayı” nda Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitemizi temsilen Rektör Prof. Dr. Remziye Terkan ve Eğitim koordinatörü Zeynep Nezaket Köksal katılım gösterdiler. Kısa bir süre önce düzenlenen ve bizlerin de katkısı olan aile çalıştayı ardından bugün bu kadar hassas bir konu üzerine çalışma başlatılması geleceğimize, çocuklarımızın gelişimine ve yine çocuklarımıza şemsiye olacak atılım ve girişimlerin gerçekleşerek toplumumuza yönelik faydalar sağlanacağına inancımız tamdır.