Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi'nin ilk Profesörlük yükseltme – ataması gerçekleşti

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Remziye Terkan, profesörlük unvanı için gerekli olan tüm kriterleri yerine getirmiş, yapmış olduğu profesörlük başvurusu  değerlendirilmiştir.

Bugün Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi senato toplantısında Doç. Dr. Remziye Terkan’ın onay ve görüş için gönderdiği başvuru dosyasının 5 Profesör/öğretim üyesi tarafından almış olduğu olumlu görüş sonrasında Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Senatosu, Terkan’ın  profesörlüğünü bütün senato üyelerinin onayı ile profesörlüğe atanması kararını almıştır.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi için ilk yükseltme – atama Terkan’ın profesörlük unvanını alması ile gerçekleştirilmiştir. Bundan dolayı Üniversitenin ve üniversite öğretim görevlilerinin bu anlamlı günde duygulu anlar yaşamasına da ayrıca vesile olmuştur. Alınan karar sonrasında Terkan duygulu anlar yaşamıştır ve takım arkadaşlarına da ayrıca kendi ile aynı duyguları paylaşıyor olmalarından dolayı teşekkür etmiştir.