Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın kabrini ziyaret etti

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden Anlamlı Ziyaret

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi öğretim üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 37. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Cumhurityetin kurucusu  merhum Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'ın kabrini ziyaret etti.

Düzenlenen ziyarette OKKÜ Rektör Vekili Doç. Dr. Remziye Terkan konuşmasında Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Raif Denktaş'a ithafen, ''Kıbrıs Türk halkının hak, eşitlik ve özgürlük mücadelesine önderlik yaparak, Kıbrıs Türkünün, hürriyeti için kararlı önderliğinizde verdiği mücadelenin en anlamlı eseri olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 37. yaşını kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz. Bağımsızlığını her şeyin üzerinde tutan Kıbrıs Türkü, hayatını toplum refahı ve geleceği için adamış liderini asla unutmayacaktır.'' diyerek Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi, yönetimi, öğretim üyeleri ve öğrencileri adına  teşekkürlerini ifade etti.