Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi 2020-2021 Akademik yılına daha donanımlı bir şekilde giriş yapıyor.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Öğretim üyelerinin almış olduğu “Dijital Dönüşüm Eğitimi” sonrasında sertifikaları verildi. Eğitimde Türkiye’den çok kıymetli Profesör hocaların katkısı ile her biri birbirinden kıymetli sunumlar gerçekleşti.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektör Vekili Doç. Dr. Remziye Terkan, yeni şartlara erken uyum ve bilincin önemine vurgu yaparak, kıymetli hocaların programda yer alması ile etkili ve verimli bir eğitim programı gerçekleştirildiğini belirtti. Eğitim içerisinde ders tasarımı, içerik yazımı ve içerik geliştirilmesi konusunda pedagojik, teknik ve uygulamalı verilen eğitim çerçevesinde Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi öğretim üyelerine önemli katkılar sağladığını belirten Terkan, sözlerine dijital eğitim dönüşümü içerisinde bilir kişi olarak yeni akademik döneme hazılıklı olduklarını ekledi.