Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Öğretim Üyesinin Doçentlik Atama Yükseltmesi Yapıldı

11 Haziran 2024, Salı günü, saat 13:30 – 15:30 saatleri arasında üniversitemizin öğretim üyelerinden Yard. Doç. Dr. Ayman Kole’un Doçentlik başvurusu üzerine yapmış olduğu sözlü sınavı yapılmıştır.

Prof .Dr. Ata Atun, Prof. Dr.. Meltem Onay, Prof. Dr. Fevzi Kasap, Prof. Dr. Ulvi Keser ve Prof. Dr. Güven Arıklı’nın jüri olarak bulunduğu üniversitemizin Öğretim Üyesi Yard. Doç. Ayman Kole’un yapılan sözlü sınav sonucunda “oy birliği” ile kabul edilmiştir.

Üniversite olarak Öğretim üyemiz Yard. Doç. Ayman Kole’un akademik olarak başarı yolunda yürümesini temenni eder, Doçentlik unvanının hayırlı olmasını dileriz.