OKKÜ Rektörü Sn. Prof. Dr. Meltem ONAY, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği Teşkilatlandırma ve Tescil Şube Amiri Hediye SOYER ve Ada Kadınını Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bilge KANLI Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Meltem ONAY’ın daveti üzerine gelen, Kooperatif Şirketler Mukayyitliği Teşkilatlandırma ve Tescil Şube Amiri Hediye Soyer ile Ada Kadınını Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bilge KANLI ile kadın kooperatiflerinin güçlendirilmesi ve ticari potansiyellerin arttırılması konusunda destek verilebileceğini ve işbirliği ortamlarını yaratabilmek için de birlikte hareket etme kararı aldılar.