OKKÜ tarafından gerçekleşecek olan “Çocuk ve Ergenlerde Obezite” konulu konferans

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi (OKKÜ) ‘nin 03-09 Eylül Halk Sağlığı Haftası için düzenleyeceği “Çocuk ve Ergenlerde Obezite” konulu çevirim içi (Zoom platformu üzerinden) konferansa başta öğretmen ve okul yöneticileri olmak üzere bilgi almak isteyen herkes katılabileceklerdir.

Konferansta konuşmacı olarak öğretmen eğitimine ilişkin Dr. Cansu Meryem Birinci yer alırken Diyetisyen Lütfiye Beyitoğulları ise obezite konusuna ilişkin faydalı bilgi ve deneyim paylaşacaklardır.

Detaylı Bilgi için: 0548 861 15 10 / 0533 820 16 81 numaralarından arayabilir veya This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresinden detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.