Her hafta düzenlenen film gösterimi etkinliklerinin ikincisini, öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Sinema Kulübü, her hafta düzenlenecek olan film gösterimi etkinliklerinin ikincisini, öğrencilerin ve öğretim görevlilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.

9 Aralık Cuma günü, öğrencilerin oylamaları sonucu seçilen Black Panther filmi izlendi.

Gelişmiş teknolojisi olan Wakanda ve bu ülkenin kralı olan T’Challa’nın maceralarını temel alan film öğrencilerin yoğun ilgi ve beğenisini topladı.

Film gösterimi sonunda, kısa bir söyleşi ile filmdeki yüksek teknoloji ve mitoloji temaları ve filmin iletişimsel öğeleri üzerine öğrenciler filmi değerlendirdi.