Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remziye Terkan, Kıbrıs Genç TV’de yayınlanan Her Şeyi Konuşalım programında Neşe Egemen’in konuğu oldu.

15 Kasım günü, Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remziye Terkan’ı programında ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Neşe Egemen ve Prof. Dr. Remziye Terkan günün anlam ve önemi, OKKÜ’nin gelişmeleri ve iletişim üzerine keyifli sohbetlerde bulundu.  “Hem Cumhuriyetimizin 39. Yılını kutluyoruz hem de adını Cumhuriyetimizden alan üniversitemizin yıl dönümü kutlaması olacak. Bu yüzden ayrı bir gurur ve mutluluk içerisindeyim.” diyerek söze başlayan Terkan, OKKÜ’nin oldukça hızlı geliştiğini belirtti.

Üniversitedeki fakülteler ve bölümler ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Terkan, özellikle üniversitenin kullanımı altında olan Uptown Girne Büyük Anadolu Hoteli ve Genç TV’nin sunduğu imkanların altını çizdi.

Her zaman eğitimde kaliteye ve gelişime verdikleri önem ile, halkımızı ileriye taşıyacak girişimlerle yol almak için çalışıldığını belirten Terkan, OKKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Ertan Birinci’ye de teşekkürlerini ileterek, halkın üniversitesi olma yolunda her zaman gururla yürüyeceklerini belirtti.