Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi (OKKÜ) 2022 – 2023 Akademik Yıl Güz Dönemi Oryantasyon Günleri başladı.

Her akademik yılın başında, OKKÜ ailesine yeni katılacak öğrenciler için düzenlenen oryantasyon günleri 15 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Oryantasyon günleri OKKÜ’ye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite ve çevreyle uyum süreclerini desteklerken, üniversitenin yapısını ve olanaklarını tanımalarına yardımcı olmak adına düzenlenmektedir.

Öğrencilerimiz dersleri dışında da faydalanabilecekleri alanlar, başvuru noktaları, kulüpler, spor ve sosyal tesisler, laboratuvar, kütüphane, idari birimlerin işleyiş şekli ve öğrencilerin bu birimlerden nasıl destek alabilecekleri konusunda bilgilendirileceklerdir.

Oryantasyon günleri boyunca birçok farklı kıtadan adamıza gelen öğrencilerimiz okul arkadaşları ve öğretmenleri ile tanışarak hem ada kültürünü hem de farklı kültürleri tanımaya başlayacak ve globalde yetkin bir birey olmanın ilk adımlarını da atacaklardır.