OKKÜ ile LİMASOL BANKASI iş birliği ile düzenlenen “Etkili İletişim ve Teknikleri” konulu online eğitim semineri gerçekleşti.

Onbeş Kasım Kıbrıs Üniversitesi (OKKÜ) ile Limasol Bankası iş birliği ile düzenlenen “Etkili İletişim ve Teknikleri” konulu online eğitim semineri gerçekleşti.

10-13 Ağustos 2021 Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma olmak üzere 2 ayrı grup halinde yapılan seminere birinci grupta 17 kişi, ikinci grupta 14 kişi katılım sağladı. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferruh Uztuğ anlatımı ile ilk gün “İletişim Becerileri ve benlik rolleri” ve ikinci gün “Beden dili ve empati” konuları altında gerçekleşen eğitim çok verimli geçti. Üniversite rektörü sayın Prof. Dr. Remziye TERKAN seminerin açılış konuşmasında “Eğitim adına yapılan her iş birliğinden gurur duyduğunu” belirterek sözü Prof. Dr. Ferruh UZTUĞ’ a bıraktı. Katılımcılar iki günlük eğitim seminerinden fayda sağladıkları geri dönüşünü yaparken aynı zamanda etkin geçen seminerden memnuniyetlerini dile getirdiler. Eğitim Semineri sonrası katılımcılara uygulanan değerlendirme formuna istinaden eğitimin verimliliği istatistiklerle açıklandı.